Nya vänner

Igår när jag hade varit och gjort ett fotojobb så passade jag på att se mig omkring i närområdet. Skulle vidare på middag senare på kvällen åt samma håll.
Jag har alltid försökt att göra mer av mina jobbresor än att åka från a till b och sen hem till a igen. Finns det tid och möjlighet så tar jag gärna en tur med kameran till okända mål.

Igår hamnade jag i en kohage med många fina växter och en drös med kossor. Jag pratar nästan alltid med de djur jag springer på. De tittade på mig nyfiket och undrade nog vad jag var för filur. När jag sen skulle gå tillbaka till bilen så började några kossor jogga fram mot mig. Jag hade sagt att jag skulle gå... Jag fortsatte att prata lite med dom när de kom fram till mig och sen gick jag. Jag kände att de följde efter och vände mig om. Då såg jag att alla kossorna följde med. När vi kom fram så räknade jag till 12 stycken. De såg väldigt snopna ut när jag gick ut ur hagen på en rist och de inte kunde följa med. Jag stod kvar och pratade med dom en stund innan jag åkte vidare på min utflyktsfärd.

 

Kommentera gärna: