Jag har alltid älskat att fotografera.
Jag fick min första kamera när jag var ca 9 år. Jag har alltid fått beröm för mina bilder och är mestadels självlärd, har gått flera fotokurser på distans.
Jag har ända sedan jag var liten haft ett behov av att uttrycka mig och gör så än idag  i bild &  text. Jag har även frilansat som skådelpelare innan jag startade eget förtag 2005 som föreläsare bland annat.  Men jag har hela tiden fortsatt att fotografera.

Jag är en glad och positiv prick som har lätt till skratt. Jag är en kreativ person som är full av ideer och uppslag och gillar utmaningar.

Många av mina bilder har nu hamnat i privata fotoböcker som jag har fått mycket lovord för, även av folk i fotobranchen.

Jag vill fånga just den jag fotograferar, att den ska vara sitt naturliga jag. Jag jobbar mycket med att de jag fotograferar ska känna sig avslappnade innan och ha roligt under tiden. Jag har barnasinnet kvar vilket brukar smitta av sig.

Jag har egentligen inga begränsningar för vad jag vill fota. Jag älskar att fånga allt möjligt på bild.   Människor, djur, natur mm. Att alltid vara i nuet är mitt motto.

Har även drömmar om att få dokumentärfotografera, så hör gärna av dig om du har något spännande på gång som du vill föreviga.  Det kan vara allt ifrån sport, musik, teater mm. Hör av dig om du är intresserad så får vi träffas och se vad vi kan hitta för samarbetsform.


Jag jobbar ute på fältet men utgår från
Bromma

Fotograf Anki Lindström ingår i mitt företag Contingo där jag även håller föredrag om glädjens på verkan på vår hälsa, workshops mm. Har även givit ut ljudboken Skratta dig gladare och friskare på Bonnier Audio.

www.contingo.nu


 

RING MIG: 073-562 92 15

Du kan även skicka ett meddelande till mig: