Villkor

Genom att anlita mig som fotograf godkänner ni villkoren nedan.

Vid fotografering av porträtt, barn och husdjur finns en bokningsavgift som dras av vid beställningen av dina bilder. 

Avtal
Jag skriver avtal med alla mina kunder angående användningsrätt, leverans och betalning. Bilder får inte beskäras eller på annat sätt ändras.

Bröllop
Vid bröllopsfotografering träffas vi för en konsultation innan och pratar om upplägget och vilken sorts bilder ni vill ha. En provfotografering och ett besök i den kyrka ni ska vigas görs ett par veckor innan själva bröllopsdagen.
Halva arvodet betalas vid bokningen.

Urval och leverans
Senast 5 dagar efter fototillfället har ni möjlighet att välja ut bilder från ett webbgalleri som ni får via mail.  Bilderna levereras på CD ca 7-10 dagar efter beställning och betalning.

Bröllopsbilder tar ca 2-3 veckor beroende på antal bilder från urval till leverans. Under högsäsong maj-augusti kan det ta lite längre tid.

Vid fotograferingar utanför Stockholm tillkommer reseersättning på 45 kr/mil i enlighet med Svenska Fotografers Förbund.

Vid eventuell övernattning tillkommer hotellkostnad.

Fakturering
Företaget är godkänd för F-skatt och ni blir fakturerade då beställning av bilder är gjorda. Betalning sker till mitt plusgirokonto.

Jag förbehåller mig rätten att närsomhelst ändra i prislistan. Du som redan har bokat behåller så klart priset som var vid din bokning.

Fotograf Anki Lindström
anki(at)contingo.nu